back to bromma!

Som det ser ut nu kommer vi att flytta till min kära mor o far 1:a mars, vilket jag helst inte vill, men det är nog värt pengarna! Kontraktet skrivs imorgon, o jag e sjuuukt nervös!!

Jag träffade idas Malin för första gången idag,  jag va jättestressad så jag va tvungen att gå på en gång, synd, men nästa gång får jag kanske träffa henne lite längre!!

Sukis tatoo blev superfin, nu e han supersexig, o jag älskar den!! Men  jag lägger upp bilder imorn, jag måsta gå o lägga mej nu, vi ska ha en till visning i morgon bitti.... kl 08... folk e ju inte fräcka...

Skärholmen

Vi va i skärholmen o handlade lite idag, ganska framgångsrik dag faktiskt, men jag kan inte förstå hur lätt det va att hitta saker förut, har jag blivit kräsen eller finns det inte lika mycket bra saker?? Va inne på Gina tricot, förut kunde jag inte lämna bytiken utan att ha spenderat aldeles för mycket, men nu hittade jag INGET! Det har aldrig hänt.

Skhlm va ganska bra, men lite rörigt med alla olika gångar o våningar, många butiker, men många skulle jag aldrig gå in i, nästa gång blir det nog Kista ändå.


Suki köpte t-shirts, underkläder, o snarkspray... men det kanske skulle stå på min lista..?


Jag köpte linnen på vero moda, t.shirts, underkläder och Jacka från HM, Foundation, ljus Lagerhouse, (köpte lite fler saker där men det e presenter) Ett kort till mormor som fyller 90 på torsdag, Téer, Drakens och Sweet Kiss o så hade mina parfymer kommit från Bellme, Romance Ralph Lauren o Green tea Elisabeth Arden.

Nu har vår budgivning börjat, o det går bra faktiskt, jag hoppas på en ordentlig vinst, men än e det ju inte i närheten av vad jag vill ha.... men man får inte ge upp.

Suki ska ÄNTLIGEN tatuera sig imorgon, jag e nervös, varför vet jag inte, bara rädd att det ska ändra min älskling för mycket kanske......  det får vi se..

puss o god natt!

bud!!

tjoho!!! idag ska vi till Skärholmen o shopa, ska bli mysigt, jag o suki har inte gjort nått sånt på skitlänge.
Jag måste köpa underkläder foundation, kanske en jacka o ett par skor, o armband..

Nu på morgonen har jag betalat räkningarna och blivit glatt överaskad över att bolånen har gått ner!!!

ok...

budgivningen har börjat o det espännande, hitils är det 5 budgivare!! det tycker jag e ganska mycket, så vi får se under dan!

Jag e jätte kär i min Suki just nu, o igår sa han att  han vull gifta sej med mej om det blir rätt tillfälle.. o om Mathilda gifter sig först!! Jag måste snacka me Nille, det här kommer ju aldrig att bli nått!

visningsdag igen...

Vi hade visning på lgh idag igen, men det här ången gick det bättre, nu kom det över 30 pers, och av de var det många intres. det va ju trevligt så imorn blir det omvisning och budgivning!!! spännande!

Igår hämtade mamma o pappa mej på jobbet o vi uträttade lite ärenden, vi hittade dessutom en jättefin liten butik med barnkläder till superpriser i Skrapan där jag o mamma shopade lite presenter. sen gick vi o åt på BK. Sen va det bara hem o städa igen.

Idag sov vi Länge, mamma hämtade mejo Vi åkte ut till åkersberga.
Nu e jag hemma o har fått lite ont i halsen efterssom vi har varit tvugna att vädra som tokar här innan visningen, vi fick backning på det sist... men nu fick vi beröm, (jag har ju lagt ner en förmögenhet på doft block och sprayer och rengöringsmedel som luktar gott) men hur som helst så dricker jag te med honung o myser framför X-men 2.

Kolla va en prins(ess) krona kan roa små änglar!!



Nu hoppas jag att min älskling kan komma snart så jag kan bli lite ompysslad!

Puss okram

aaaaaah!!!

jag dör!!!! jag har just skrivit väääärsta inägget!! o så sparas bara rubriken när datorn fuckade!!!




Jag i ida åkte till Kista efter jobbet för att bränna lite lön o vi stoorshopade, Ida köpte En jacka, Handskar, En väska, Linnen, Halsduk o lite småsaker... jag köpte Ett armband.... ja thats it!!! jävla skit, jag skulle ju bränna!!

Jaja, vi åkte till gamla stan  o drack öl ist... det funkade oxå....

Fre.dagen

jag o ida färgade ögonen igår, nice har fan inte gjort det sen förra året eller nått...

PÅ väg ner i tunnelbanan stötte jag på gamla Idol Sebastian, som jag presis läst en interv, om o tänkt att han verkar lite tråkig, o  när jag stötte ihop me honom så sa jag bara ojojoj, förlåt, då titta han på mej o ba, "jo" o gick!!!!

Piskrapp!! överlägsna b-"kändisar" borde raderas.

dagen blir nog någorlunda idag, bara en känsla jag har!! PUUSS

Barack Obama



Sitter o kollar på Installationen and once again, lite goose bumps... kolla jag ska nog flytta till usa, jag pratar ju redan mer English än Swedish!

Fez

wilmer-valderrama.jpg 
shit Wilmer Valdemarra e het, till o me i that 70´s show.

Jenny McCarthy


Jenny med hennes autistiske son Evan.

kollar på Oprah o bölar som en baby, vilken cool morsa! jag tror att alla som har en person med Autism i närheten behöver lite aha.... mhm.... juste..... aaahaaaa ibland!
Jim Carrey är ju Evans styvfar o berättade om det svåra att komma in i bubblan Evan levde i när de träffades i början, o de starka band de nu fått.


Jag låter ju som Oprah, jag ska nog inte kolla på mer tv idag...


The happening

AAAAAAWSOME!!

,




Dagen har varit bra, gjorde stylingar på 2 som skulle på Idrottsgalan, Har haft lilla Fanny hängande över axeln hela dan, det e ganska mysigt.... Ruth ringde o frågade om vi skulle äta o kolla på film, så så blev det! nu vankas det homemaid potatismos o meatbaaaalls!

imorn e jag leeedig! nice!!

Nancie+Formex=SöndagsFlumm



Helloooo, har precis  kommit hem från Nancie, det b lev en snabbis på Formex  mässan där det visades lite inredningsprylar o sånt, men mest för företag att köpa från ett företag o sälja i sitt företag...



Det va mysigt,, sen fick vi ride back till farsta Med nästan en 4:e del av Nancies fam, där det vankades pizza o satc! Nancie e fan det skönaste person jag vet,  helt  humorös o öppen.
Jag fick en liten SPECIAL MOMENT med hennes rumskompis, han e underbar!
Timon o jag e like this!!!!




Ny visning på söndag o jag e INTE peppad kan jag säga!!



HIGH FASHION!

.


"kissable"











Orkade knappt äta. Meral Tasbas opererade för ett tag sedan in fett från sin egen rumpa i läpparna. I ett halvår hade hon så ont att hon knappt orkade äta. "Jag gick nog ner 10 kilo. Det var fruktansvärt", säger hon.

Merals läppar förstörda efter

skönhetsoperation

Meral Tasbas från "Baren" opererade in

fett från baken i läpparna.

I dag är överläppen hård och knölig.

- Det känns som om jag har en betongbit i

överläppen. Det är synd att kalla mina

läppar kyssvänliga, säger hon.


grönt e o-skönt!

Jag har grönt hår, jag i Ida va kvar på jobbet till 2330 igår, jag skulle bara bli lite ljusare... men det blev grönare o grönare, egentligen tekniskt omöjligt... men det händer alltid mej!
Suki tyckte vi blev fina... jag tror bara att han ville åka hem.

ååååååh jag e så hungrig, Vi ska äta Bakad Potatis med röror, ska bli supersmarrigt, men vet ni att det tar typ 2 tim att baka en sån där???

Los Fucking Angeles!

ÅÅÅÅH va jag vill åka!!


semla

På "mötet" gick det bra, vi bestämde bara hur lägenheten ska se ut, period!

Vi va hos tatueraren, men det gick väl sådär... han som skulle göra Sukis tatuering va från japan o kunde inte engelska, så en tjej där kunde lite japanska, o försökte översätta, o efter en stond så säger hon bara... "eh han vill inte göra din tatuering efterssom han inte kan thailändsk stil, bara japansk...."
Aight, då fick vi byta... till en arrogant djävel som inte va alls intresserad av att tjäna 5 papp..... Synd för dej då FUCKER, man han ska tydligen va grym på thai-stil, så då blev det så... Suki Ska dit på fredag igen på en konsultation, så nu har vi varit på stadsbiblioteket, kopierat massa böcker, o nu sitter han o googlar Buddha!

Efter den lätt förvirrade upplevelsen åkte vi in till stan o träffadeRuthis o käkade lite o gick runt på stan o drällde, köpte ett par linnen o lite cremer o skit på Kiehls, vilket jag starkt behövde!
Sen blev det en GRANDIOSO fika, med varsin stooor kaffe delade vi på årets första semla!!!! NICE!

Sen åkte vi hem o jag klippte ruth, åt veggo burgers, o sitter nu o kollar på Made in Sweden med min favvo Carlsson!

Imorn e det tillbaka till jobbet med kliande hår, färg fläckar o permanent stinkande kläder... låter det inbjudande??

nya vänner!

Jag hade sån ångest för att jobba igår, hade 2 stora långa hemska behandlingar, ni vet sånna som man bara  VET att det kommer gå åt helvete med.... men det gick bra, det va till o med roligt, o jag blev NÖJD, nåja, med det mesta iaf... (det JAG fick bestämma)

En kund har lite svårt att hitta vänner i El Stockholmo, så hon ville att vi skulle hitta på nått.. typ ta en promenad.... mitt svar blev "hehehe.... jooo det skulle man kanske kunna göööra...... eller???"
Nej.
Ida va sååå jobbig igår, hon va rastlös... gick runt o petade på  mej o störde sig..  men väldigt glad!

Idag ska vi på ett möte, sen ska jag på en Lunch date, o suki ska till East Street o tatuera sig, eller iaf konsultera... spännande!

C U Later! Crocodile!

härliga jobb!

Dagen har varit mysig, i morse va jag skiiiittrött, men jag hinkade kaffe som en kontorstant, vi har fått en nu praktikant som va pratglad o allmänt... glad.
Jag fick en present av en kund som hade missförstått sin tid o därmed va en timme försen, så hom e förlåten!

Big M va på strålande humör, jag fick till o med gå tidigare, det va trevligt, o när jag kom hem stog Suki o lagade mat till mej...
jag kommer nog ha en väldigt dålig dag imorn så bra jag haft det idag.! Pratade med min Mathilda o hon gjorde maränger, så det ska jag oxå göra!!!!

Kollar nu på X-treme home makeover, asså jag kan typ se sista kvarten o ändå böla som en tok, o sen skratta som an liten bäbis! Schizo!!




Mina söta syskon e bäst!!! allihop!

ÄÄÄÄÄÄh!

vi hade visning på lgh igår, jag va så nervös, va uppe o städade hela natten....
O SÅ VÅGAR DOM KOMMA MED KRITIK..... GAAAAH! Jävla puckon.

Efter visningen kom Steffie o fikade här, sen åkte vi hem till dom o åt mat!!! Supergo Renskavsgryta m Potatismos.
Dom har bflyttat till en jättefin lgh, supermysig med massa små utrymmen, o inte bara en stor fyrkant, jag blev så avis, JAG VILL OXÅ FLYTTA!!!!
Hector har blivit såååå stor o kan göra massa saker han inte kunde sist vi sågs, vi satt o klappade händerna, vinkade, o sjöng Imse vimse Spindel, han kan till o me rörelserna till sången, myyyysig!!!

TESTA!!


GAAAAH, nu får jag monstercravings här igen, Tackar Ash för tipset!!!

Helt galet spel, Testade Lindsay, Samantha Ronson, Kat von D, Darin, alla va rätt!!!




http://www.nanok.com/aki/

Finast...

.......jag är så fylld med kärlek, till så många, utan att någon gång riktigt nå fram....

...så lite tid, så många känslor, men varför inte bara säga det??

Du är så speciell, kan du förstå det?

... så mycket sorg och lidande men för vad?? 
Den enkla anledningen... kärlek och välbefinnande.

Att leva i sorg för glädjen och kärleken, är det rätt? Gör man fel blir det bara värre, hur ska man då göra?


Min familj och mina vänner betyder så otroligt mycket, det är hos mej felet ligger...........


LA Inc

jag älskar tatto progrogrammen på Discovery! jag blir alltid helt taggad o vill ha allt dom gör på min kropp!




Kat von D!! aaaawsome!





Sessan, du vet att jag inte backar om du behöver mej va??? Du va där för mej o nu finns jag här...

BRÖÖÖNA!

Kolla in mina brön, e dom inte niiice???? jag ska kräva att alla kallar mej Kanelkakan nu!

Jag tror att min arb.bänk i köket är utmätt efter en bulldeg..





FINAL!!!!


Bull Outfit!


Fint va??? puss o kram

bra dag.

Jag har haft en bra dag idag, tror jag... Hade en av mina favvokunder idag, han e underbar, o det e så kul när det går bra för folk o att dom mår bra tycker jag! jag fick tips om en tjej som jobbar på blommbutiken i Ringen som kan hjälpa maj med blommor till visningen, det ska bli kul!

Ida köpte Struvor att fika till idag, det va mysigt, vi fikar aldrig på jobbet, kanske man borde göra, vi dricker mest kaffe mellan kunderna.. det e ju ung, va man hinner, men det e gott me Struvor...

Design!!

Vist blev det fint??? min nya blogg design by Malin!!

jag har nått i ögat jag inte får ut, inget som gör ont, bara stör.

Chris kommer o hjälper Suki med det sista bärandet upp på vinden idag  *yehey*  så då slipper jag... nice.
så ikväll blir det stor skrubba köket och förhoppningsvis badrummet oxå!!

Puss

VI HAR EN TV!!

igår blev det till slut en 42" LCD från LG, jäääätte fin! men stor!! jag trodde att vi hade en 38" redan, men det visade sig att vi hade en 28".... inte riktigt samma. men det blir nog bra i nya lgh..



Fin va???


Ma o Pa kom hit nyss o hjälpte oss med lite lim o färg grejjer till visningen på söndag.
Jag lånade pappas glajjer... nice hu!!! (kanske borde börja sminka mej lite om jag ska ha så många ego pics)


puss o kram

Television!

I söndags gick vi till kungsgatan o skulle köpa en tv, En 42" plasma eller Lcd var det frågan om, men vi hitta ingen vi gillade, så efter 4 timmars letande gick vi till Mio o prövade sängar ist...  det gick oxå bra, suki vill ha en ställbar, även on dom igentligen inte är så praktiska.... det e bara coolt... sen gick vi till Hästen, det va oxå en del coola sängar, så kanske när jag har gift mej rikt och min man dör i en mystisk olycka.... kanske kan va nått.
 
Det ser ju inte superbekvämt ut...


Hide and seek...

Det blev efter mycket om och men ingen tv, men vi kom inte hem tomhänta!!! vi köpte en Comhem box me alla kanaler, en hotellnatt och värmeljus!!!! iiiinte hzilla!!!

Danny let me love u oh! I will do anything for u ooh!!


EMD vann en grammis!!!! those looovely boys!!!

"söndag"smys

Igår när vi hade vaknat till åkte vi till havet.. o åkte skridskor, jag ville verkligen, inte, jag säger som Suki, jag gillar att ha mina fötter på jorden, men min kära syster TVINGADE mej!!! Nille  åkte ju så jag ville inte va sämre heller.... det gick ganska bra, men nästa gång ska jag försöka åka utan att hålla i mej i Marcus vagn.... jag åkte själv en stund o lyckades till o med få till en piruett, suki tyckte inte att den räknades, men jag e helt säker på att jag e årets isprinsessa!
Det va super mysigt att va ute en dag sådär i solen, när jag väl hade fått av mej skridskorna blev ju fötterna ganska varma!

Jag va inte ensam om att tycka det va svårt!



Min fina Suksan o Jumbo, underbara!




Lätt spegelblank is!!!

NYÅR!!!!

Vi va med mathilda, Nille o le Kids ute i åkersberga, det blev middag med deras grannar, sen singstar o drinkar hos nästa granne, vist e det underbart med Grannsamverkan???
Vi hade faktiskt riktigt kul, o vi mådde som vi förtjänade igår..




Mathilda gjorde världens godaste Glassbomb, maräng med färska hallon i på utsidan.... mmmmmm


Suki o Mackis dansade gärnet!!


Visst va jag fin??


Så this is it altså... ett nytt år med "nya" förutsättningar.. hm, ja det kan ju bli intressant.. vi har visning på lgh nästa helg, det vet jag inte ens om jag har lust med, så det nya året kanske inte smeker mej medhårs direkt....

Jag o suki åkte till Ma o Pa på Fondue middag, det va nice, så nu sitter jag här proppmätt... o trött.
Jag försökte visa pappa min blogg, men jag vet inte om han kom ihåg namnet... jeje,
Nu e min nya Design på g, ska bli skönt.

RSS 2.0