RUTH!

Jag fikade med Ruthan idag, det blev en Spicy Cinnamon o en hallonpaj på Coffehouse, det va supermys, hon e verkligen bäst, min vän, alltid lika mystiskt, men det e lite spännande.

Jag har kanske inte berättat om åke, det är min nya vän vi har här hemma, han e av arten gnagare, ca 4 cm lång och äter mest nötter...

Åke R S Ork är hans fullständiga namn, o tillhör egentligen bror Jonas, men han e ju i Kina nu, så jag e barnvakt till Åke i en månad. Jonas hittade honom hemma hos sej i höstas flämtandes, o med flera stora sår över kroppen, det va musdjävlarna som bet honom. Åke var altså nära DÖDEN!!
Men som den djurvän Jonas är kunde han ju inte slå ihjäl stackarn, så han tog in och vårdade honom ist.
Han e frisk nu och ska bli utsläppt när det blir varmare. .


Jag hade en kund idag som ser ut som David Beckham. Det har jag alltid tyckt, men när jag sa det en gång så sa han att det var första gången han hörde det, men däremot hade an hört att han liknar Hugh Grant ett par ggr.
Det tycker inte jag.


puss

armband



vist e dom fina???? snodde länken från en annan bloggare, jag måste nog sluta sno andras inlägg, men dom va ju så söta. lägg gärna till dom här på min julklapps lista... nästa år??

http://www.mihi.se/

..............................................................................................

borde det inte vara lärkor o sånt skit i luften????
Imorn e det nyår, jag har inte direkt den rätta feelingen om vi säger så, ska till systemet idag, tror att fler ska dit...

Folk.

Altså, vissa människor ser ut som små möss vid första ögonkastet, men visar sig vara kärleksfulla människor fulla av liv.

Vissa människor gömmer sig bakom en snygg fasad av "rikedom", resor, vänner, fester, upplevelser och utbildning, men är så ointressanta att man dööör, jag har träffat en sån person idag som babblade på o jag som igentligen inte är jättetyst, kunde inte få ett ord ur munnen.. inte super upphetsande.



Jag ska börja använda or som GAH, MONSTERCRAVINGS och FAB. då blir jag en framgångsrik bloggare, det har jag läst i tidningen.


"Gah, jag har monstercravings på mandariner, thats fab!!!"

Vad tycker ni??? kan detta göra mej känd?

Flyga drake


För dig ska jag göra det tusen gånger om.


The Kite Runner

ööööööööööööö

det e fan bra att ö är sista bokstaven, för det e fan sist jag känner mej idag, jag vill inte jobba... fast det känns väl alltid så men när man väl är där så kan det va ganska roligt faktiskt.... men nu vill jag sova..

Linneas rum.

Visst blev det fint??


Det va ju visserligen Mathilda som gjorde det mesta jobbet, men jag va iaf där!!

Filmmys!!!

Som sagt så kollade jag o suki på film, jag hade hyrt tre, o köpt så mycket godis jag kunde bära, o Suki köpte mat, det va så mysigt att bara få slappa efter ett par veckor av stress o slit.

Bästa filmen jag sett på länge o va helt klart sevärd. handral om en kille som sitter inne på grund av en olycka, o får ett rent helvete. GGGRRRRRRYYYYYYM!





min Suki stog ju i köket som vanligt... Jag tror att han är den enda som faktiskt gör julskinka EFTER jul!


Jag e super osminkad o kollar på film, osexigt..



pappas födelsedag!!

jag va ju i stan o skulle byta en julklapp på Gucci, men skitbutiken har u såklart inte öppet på söndagar....
Så jag gick förbi Natalie Schuterman som hade galen jul rea, vilka galna kärringar det va där inne, dom slet o slängde grejjer, väskor, skor o andra helyt unterbara skapelser från tex Marc jacobs, Lanvin, Balenciaga, Vera Wang, YSL, Miu Miu, prada, chloè...... asså, det va ju faktiskt halva priset, men dom kan ta det lugnt, dom e ju fortfarande svindyra...

Miu Miu- 183 BrownBottega Veneta Woven Trapezoidal Hobo-7470 Bronze
YSL-0278blackPrada Cervo Animalier Satchel -BN1190 Brown

Iaf, så åkte jag hem till MoP efterssom min kära far fuller år idag, o där va det ju som vanligt fullt ös, me barn o tårta överallt.... sen att de flesta är en aningen irriterade hela tiden, det är bara som det ska.
Vi fick kycklinggryta m ris, o Emelie bakade scones me ost i .. suuupernice, o sen tårta så klart!






nu kommer Suki snart hem, o då är det sovdax, imorn blir mog en ganska tråkig dag, ser inte fram emot att jobba, det e så mysigt att va ledig!!!! puss o kram!!


GUCCI

tjoho!!
igår hade jag o suki filmmys, det va länge sen o det kändes att det behövdes!


nu har jag ett ärende på gucci, såååå jag pyser nu!

JUL!!!

ÄNTLIGEN ÖVER!

Men har det inte varit underbart??? JO.


Jag fick massa fina saker för en gångs skull, återkommer om det, fan va jag "återkommer om allt" men men, imorn, då har jag tid!!!


ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!

Äntligen är mitt internet tillbaka!!!!

Jag undrar vad dom håller på med på telenor egentligen...... dom ljuger bara.

Idag har jag o Mathilda fixat klart i Linneas rum, det blev JÄTTEFINT!!!    kan tyvärr inte lägga upp några bilder eller berätta ingående, för en viss mamma till flickan är så nyfiken o jag tycker det e så roligt att retas!!!!!
Jag behövde en over head bild till denna skapelse, o jag höll på att pajja skrivaren på Metro internet  vid hötorget, men han den lilla killen va så snäll, så det gick bra!

Resten av dagen har gått åt till att köpa de sista grejjerna till jul o baka julgodis, det är lite typiskt bara, för att jag ska kunna lyckas med nått godis måsta jag misslyckas minst en gång..... såååå, min kyl e full me godis, det kanske e därför jag inte gillar julgodis....

e så sugen på en ny blogg design, men vet inte va jag vill ha..



PUSS

its time to go!!!!

Restylane andvänds främst för behandling av linjer, rynkor och hudveck. Men även vid förbättring och förstärkning av läppkonturen, läppförstoring och för behandling av så kallade "rökrynkor". Hyaluronsyra är en i kroppen normalt förekommande substans och är identisk i alla arter och vävnader. Restylane är en icke-animalisk, stabiliserad hyaluronsyra. Den tillför huden volym och utfyllnad.

Vad medlet gör: Minskar linjer, rynkor och hudveck i ansiktet. Formning av ansiktskonturer, läppförstoring och rökrynkor.

Behandling: Den kristallklara gelén sprutas in i huden med en tunn nål. Behandlingen tar runt 15- 30 min, beroende på vad som ska behandlas.

Resultat: Kan omedelbart ses, men slutresultatet blir det först efter en till två dagar. Vid läppförstoring kan dock en liten svullnad finnas kvar längre.

Biverkningar: Övergående hudrodnad, svullnad och ömhet över det behandlade området. Blåmärken kan uppkomma.

Behandlingens varaktighet: Kroppen bryter successivt ner hyaluronsyran. Behandlingen består av en initial uppbyggnadsfas och en underhållsfas, en "touch up" runt en månad senare. Behandlingen blir på så sätt långtidsverkande. En behandling förnyas efter ca 6-12 månader för att bibehålla optimalt resultat.

Pris: En behandling för rynkor mellan ögonbrynen kostar runt 3.000 kronor.

Skratt.

Idag åkte åkte jag till Tove efter jobbet, det va untebart, hon e underbar o alltid full me små hyss o finurliga grejjer, jag fick göra ett "test" ang, vem man är, vem man älskar och vad man vill med livet.. typ. Det va ett sånt "på nr 3 och 7 ska du skriva personer som... lalala"  det va... intressant kan man kanske säga, jag fick veta saker inte ens jag viste, men MYCKET stämde. Man fick önska en sak, men då var man tvungen att berätta detta för ex antal personer, så nu gör jag det!!! Jag önskade mej Christians potatismos, men icke, jag fick göra själv hemma ist.




Altså, folk som skrattar fult e helt klart det värsta jag vet.....
Jag träffade en person idag som liksom hickade fram sitt skratt, följt av en slags brölning... udda.

En annan sak är dålig andedräkt... jag hoppas att om den dan kommer för mej, att nån stoppar mer mej i en tunna me SB12 eller nått.

adventsmys!

Jag Mathilda, Nille o barnen va hemma hos Anna o Linnea o målade Linneas rum, det va supermysigt, det ska bli Hennes Julklapp, Ett nytt rum! Vi målade ena väggen Barbierosa, med en stor svart Ferrarihäst över ena sidan, sen ska det bli en nu loftsäng med skrivbord under, lite hyllor tavlor och allmän planering!!!

Sen gick jag till MoP o åt middag, min pappa kan laga mat, det e ingen fråga om saken.

Imorgon blir det jobbet igen, är inte ledig nått den här veckan, men det e lungt, jag chillar runt jul ist!!!
Tänk att det bara e en o en halv vecka kvar, jag har ingen julkänsla alls.


en dag efter jobbet..

Igår jobbade jag första dan efter lite förkylning, det va underbart, mina finaste kunder va där, o då känns det att det fortfarande sitter i fingrarana.... o lite i charmen!

Sen blev det en snabbis kaffe med Ruthan på  Café60, det va underbart, min fina vän jag saknar henne fan hela tiden.
jag fick egentligen inte citera henne, men jag måste.

"haha, måste man akta allt man säger till dej nu för att du har blivit en sån där bloggare?" (låter som en sjukdom)

"min sista' from anotha' mista'..."     ok..

"my bro from another hoe"

"men du får inte säga att det va jag som sa det... för du vet det kan ju tas fel"

ja ok Ruth, du är rolig, men jag älskar dej ändå.





underbara!!!



I LOVE MY T-SHIRTS!

FÖRKLARINGEN!!

Blondiner har länge ansetts vara sexigare än brunetter och rödhåriga. Men var är det som gör att män verkar föredra blonda kvinnor? Enligt forskaren Satoshi Kanazawa kan förklaringen ha med biologi att göra, skriver han i Psychology Today.

Blonda kvinnor tenderar att få mörkare hår när de blir äldre. Det blonda håret är alltså ett tecken på ung ålder, och därmed hög fertilitet och förmåga att föra människosläktet vidare.

Men varför finns det då inga blonda kvinnor i exempelvis Afrika? Satoshi Kanazawa har ett svar på det också.

I de varma länderna är det lättare för männen att avgöra kvinnornas ålder, eftersom kvinnorna har mindre kläder, eller till och med går nakna. Då kan männen lättare avgöra exempelvis hur pass fasta kroppar de har och därmed hur pass fruktsamma de är. I Sverige och andra nordliga länder är tjejerna så påbylsade att det kan vara svårt att avgöra.


Underbara hår.



Antonio Axu har inspirerat mej ang luggar!

4 anledningar att skaffa lugg!

ÖGONFOKUS: Du ramar in ansiktet, vilket ger dig en sexig, intensiv blick....

NY LOOK: Ett enkelt klipp, men samtidigt som du kan behålla din längd. Katshing!

GÖM LUGGEN: jättelätt att gömma, diadem ska bli hett igen!!

EN LUGG MÅNGA VARIANTER: Sned, rak, platt, rufsig, delad,  med resten av håret utsläppt eller uppsatt, U name it.




Bilder på lugg?







Mina 3 "to die for" kan helt enkelt inte klara mej utan dessa,
1. Shampo för färgat hår, funkar även när du har blekt eller allmänt torrt hår, lifesaver när jag va blond kan jag säga

2. Inpackning för semesterhår, tar bort Klor o salt som på studs, men även väldigt glansgivande, så funkar hemma oxå.

3. Min nya älskling!!! Värme aktiverat Leave in med Nectar.... OMG som silke, alla måste testa! underba att använda före Fön & Plattång, eller Locktång.


12  3 

Kärlek..

jag har så mycket kärlek omkring mej, så nära, att man inte ser det, när det visas, utan för sent...... jag älskar dej min vän!

rastlös!


Jag har fått lite dålig kritik att jag bara skriver och lägger ut bilder på "töntar" typ Danny, Darin, Kevin, osv...

Omstart!!!

Nu har jag varit hemma från jobbet 3 dgr, det kanske märks på min blogg, då jag har skrivit 10 inlägg IDAG!
Igår låg jag bara hemma heeela dan o soffade mej, inte ok, men jag va helt däckad, inte nog med att man e sjuk, jag har grym tandvärk oxå.

So let me tell u about my day so far!
Jag har bloggat (som ni vet) Varit på Banken med Suki, vi fick vänta i 40 min, men dom hade glöggmys på banken, så vi satt där me tantena o fikade, tänk att man kan ha så mycket gemensamt!!!!
Hämtade mina stövlar jag köpte på tradera för 2 v sen, men inte orkat hämta ut.






Va tvungen o köpa Ibumetin o Corsodyl till min tand oxå, så en snabbis till apoteket oxå, det syns väl nästan att jag behövde??
Svängde förbi Espresso House o köpte Chai Latte med soyamjölk..... mmmm finns inge bättre.
Lite lätt trött




Sen har jag varit så gryyymt rastlös, att jag e så glad att få komma till jobbet imorn!!!

Mathilda ringde, hon e på julfest me jobbet, på Kistamässan,
"tjeeeena, du jag sprang presis på Danny här, ska jag fixa hans autograf eller??"
-jo men fixar du hans nr oxå så ska jag städa hemma hos dej 1 gång i veckan i 10 år, du kan väl hälsa att det är jag som alltid står o drägglar men aldrig säger nått när han går på Götgatan oxå???
"absolut! jag ska kolla, det e ju bara 3000 pers här, men ska försöka"

Älskade syster, tack, detta kan förändra mitt liv!

KEVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UNDERBARA KEVIN!!! DU E FEEEEETTT VÄRD DET HÄR!!!

Jag kan inte fatta att jag alltid bölar som en idiot, men det här året var det första gången rätt person vann!!!!

OMG!

Vinnar låten gör ju att man ryser!!!! men så är det mitt hjärta Andreas Carlsson som skrivit den oxå

Jessica

Jessica Alba före och efter photoshop Bilder av: Mario Testino

Är det inte sjukt att det har blivit värsta ramaskriet i mode världen efter att det "läckt" ut oretuscherade bilder på Jessica Alba??? snälla, kvinnan är ju människa!!!
Men grymmt snygg e hon ju iaf!

Hitta Klänningen??

Har ju hittat 2 superfina klänningar på Style by stars, men de fanns såklart inte i lager.... sug!
Var ska jag kolla?? vill helst inte beställa från usa, det blir så dyrt, HJÄLP MEJ!!!

MAN HAR VÄL RÄTTIGHETER??

Britney har förstorat läpparna
Britney Spears inleder en hektisk period den närmaste framtiden med framträdanden i England och Frankrike. Som uppladdning har pop-drottningen förstorat läpparna.


Love love love



jag älskar hennes hårfärg!!!!

New year blåsa?

Kan inte bestämma mej vilken klänning jag vill ha till nyår, kanske nån av de här, måste beställa snart bara... tankte med svarta pumps, o spetsstrumpbyxor!




http://www.stylebystars.com 

Jul mys me mamma


"Mys hos MoP outfit"!

Samma gamla burk mamma har pepparkaksformarnai... säkert typ från den tiden
då världen va svartvit..


Peppar kakor från thailand kina ...som vanligt, de flesta svenskar firar ju jul i thailand ändå.


Våra inte så lyckade kakor... dom som faktiskt e bruna va SÅÅÅÅ brända innan vi brände dom andra... lakrits kakorna.

Love-cockie



Fina va??

Jag känner mej elak..

Jag hatar att ringa det där samtalet tilll Big M, det känns som att jag skolkar, hatar att va hemma från jobbet.
Men jag är jättesjuk, somnade tidigt typ 12 igår, gick upp halv 9 konstaterade att jag kommer att snora mer ALLA kunder, o snurra runt o va yr i huvet hela dan, så jag ringde chefen o gick o la mej.... vaknade nu... jag har sovit typ 12 tim, o e ändå sjuk... dom säger ju att man ska "ta en alvedon o gå o lägg sig" nu e jag utvilad, men sjuk, då kan man ju inte ens sova, FAN det suger!

Ouuumpfh..

urk, jag e sjuk, har inte haft en bra dag på det planet, men mina pipparkakor blev fina, återkommer om det senare, orkar inte nu..... puss o kram!



när jag blir frisk ska jag pallra mej iväg till gymet...  blev pres inspirerad.

sova!!!

jag vill bara ligga här i sängen hela dan med min dator, men snart kommer pappa o hämtar mej, uuuumpf! VILL INTE!!!

obs, jag ligger vågrät med datorn, i sängen med kuddar all over o dricker blåbässoppa??? Kan någon stoppa mej från att gå upp snälla??????

Psyko!!!!!

Igår när jag o Ida skulle handla på Hemköp hos mej så va det en kille som stog för oss i kön, skitskum..
Ida tror att det va en hög bög, men jag ttror bara att han va fett mysko..... Obsevera att han hade tajta cykelbyxor, bulanmössa, o pratade som en Yberbög.

:det blir 101,50
-jaha, men då måste jag nog ta bort nått (tar bort en påse äpplen)
:ok, då blir det 80,50.
-jahaaa....... (tittar runt omkring)
:vill du ta bort nått mer????
-hmm...
:???
-Jag vill ha en papparspåse!!!
:vill du byta till en papperspåse??
-nej jag ville ha det från början!!!
:ok, du får en pappers.... (fnissar lite konstlat)
-va skrattar du åt?? åt mej? tycker du jag e rolig???
:nej jag bara skrattar... (fnissattac)
-JAHA, MEN SKRATTAR DU ÅT MEJ? JGA VILLE BARA HA EN PAPPERSPÅSE, E RU DUM ELLER??

vid det här laget kunde jag inte hålla mej utan skrattade högt.

Flickan med guldhjärtat!

det har varit jobbiga dggr på jobbet den här veckan, så idag är jag änligen ledig !!!!!

Ida sov här i natt, supermysigt, vi drack SangSom o cola, o kollade på film, det blev Burn After Reading, shit, en helt klart sevärd Coen film!! några konstiga svängar, men det va awsome.
Vi kollade på Quantum of Solace oxå, men höll på o somna, så vi missade väl en halvtimme på slutet.











Idag ska jag åka till "la familiga" o baka pepparkakor med mamma. Ev, lite knäck oxå... tänkte låna deras tvättmaskin lite me... men jag har inga baktankar med att hälsa på min kära familj, inte alls, det är bara bevämt att dom oxå råkar ha en tvättmaskin, nu när jag ändå tänkte hälsa på.... 

saknar






Hmmm


Tack o hej!!!!



Du e underbar!

Som Kalle o Hobbe!

Det här mina vänner är Ida!


O jag såklart...

Ida fyller 24 på söndag, så Big M, Elin o jag köpte ett presenkort på en tatuering till henne, hon blev så glad, det va kul att se. Jag blev åxå glad då.

Jag fick ett MMS av ida för en stund sen... Det va en bild på M i min päls, o så stod det, "Bäää sa han"....... DET älskade vänner är stöööörda människor! Så nu e jag "Cheap Pimp"!

Glad!!

idag e jag jätteglad.

En superkund va hos mej idag, han gav mej en skiva med "DisneyDax Hits" underbara!!! Han säger att jag e bäst, men nästa gång han kommer har jag lovat att jag ska ha kollat på Strandvaskaren, som han va med i, och lärt mej alla de 29 Disney-låtarna jag fick utantill.... jag måste sluta lova sånna saker... Plus att jag ska ha en Rosett bakom luggen, som Mimmi Pigg, hmmmmm, jag vet inte vad jag ska tro om det...

Jag har gjort framsteg med mig själv idag, Guld! det är förvanande vad svåra saker känns underbart lätta när man har gjort det.




Imorgon ska vi till Cornelia som fyller 3 år!!! Grattis underbara flicka!!!

Hennes paket!!!


Nalle

Kanske dags att rycka upp mej, om inte för den söta Björnes skull??









Han e ju helt underbar, fortfarande....

???

jag har ont i både själen o magen...

Bonde söker man

Jag älskar programmet, men bara för Peter, Peter och Wille.

Jag håller stenhårt på alla tre, och blev ganska glad när Patrik åkte ut idag.
Snälla, snubben kan ju inte ens öppna käkarna när han pratar, hur ska han då kunna hångla???

Foto: TV4

Tystnad

Snälla du, prata med mig istället....


Ring inte mej!!!!!!!!

Sukis chef ringdre HEM till oss 05 30 imorse, det är inte ok.

nu sitter jag här som ett spöke o orkar inte sätta igång. att det kan va så jobbigt......

JUL!!!

Så här såg min hand ut imorse efter sol sprayen igår.....





Idag har jag och Suki varit i stan hela dan, Först åkte vi o fikade på Muren i gamla stan med Mathilda o hennes två klasskompisar, vi åt Cannelloni med fårost o drack caffe, det om nått, va SATC!

Sen gick vi in till stan, i regnet, o började så smått leta julklappar... o till slut hittade vi ALLA julkappar(med lite hjälp av en viss ängel på BR) , plus en födelsedagspresent till lilla Cornelia som fyller 3 på lördag. Hon ringde o bjöd n oss förut!!! ÄÄÄLSKLING världens sötase unge!!!!






Visst e jag orange???

Det råkade slinka med en pälsjacka o ett par stövlar till mej oxå... det va inte meningen, men nu blev det så o jag e nöjd!
Stövlarna måste jag dock byta för jag prövade inte båda o den ena får jag blodstopp av.. o det e ju inte så bra...






Tjusiga va??

nej nu e det dags för min efterlängtade grogg jag har  haft framför näsan som en morot hela dan.
sen ska jag tvinga Suki att hjälpa mej att slå in alla julklappar!!!!! puss o kram!

Sol Tan Spray whatever

Idag var det bara jag o chefen på jobbet ganska trevligt faktiskt, han e söt bossen.

Två av mina favvo kunder va hos mej, jag vet inte vad det är, men jag känner mej nog uppskattad, men på en frisörs vis likssom.

Jag spraytanade mej efter jobbet... en hemsk upplevelse. äckligt... men jag tror nog att resultatet blir bra.
 lite brun iaf, kommer med uppdatering imorn








Suki satt o kollade på fyran aldeles nyss... nått jul shit mej brudarna Melodifestival.
O så frågade han "tror du man kan adda Sonja Aldèn på Facebook??"  Asså suki, du e ju sjuk.

Detta är vad som serveras till middag idag, Pasta med morötter o Broccoli, ganska smarrigt faktiskt.


Darin för MQ

http://www.youtube.com/watch?v=U6kPKy8V0ac&feature=related


kan man bli finare????

RSS 2.0